Ideen bag BSBoksen

BSBoksen blev til ud fra behovet om, at man som kreditor nemt skal kunne benyttes sig af Betalingsservices services.

Betalingsservice bryster sig af at være “Det nemmeste i verden” – det er i det store hele sandt, men kun for debitor, altså dig som betaler dine regninger over betalingsservice.

Som kreditor er “Det nemmeste i verden” ikke betalingsservice, men en verden fuld af bits og bytes, integrationer, aftaler, blanketter, regler og systemer.

Historien bag BSBoksen

Roklubben, som jeg er medlem af, stod med et krav fra medlemmer om, at få lav til at betale kontingeten via betalingsservice. Mange medlemmer synes som de fleste, at det ville være det nemmeste for dem. Kontingentkasseren og jeg tog udfordringen op og begyndte at undersøge hvad der skulle til for at det skulle kunne lade sig gøre.

Kontingenkasseren Henrik, havde styrede alle sine opkrævninger i et regneark, så det måtte da være det “nemmeste i verden” at benytte Betalingsservice til den lille sag.

Men vi måtte sande at det “nemmeste i verden” var lige pludselig blevet ganske besværligt. 211 siders dokumentation af filformater, teknik til kommuinkation med Betalingsservice, aftaler med bank og PBS. Pyha…. det var en svær fødsel.

Det lykkedes dog til sidst at lave den fil, som Betalingsservice skulle modtage og sende den ind til Betalingsservice via en sikker kanal.

Så idéen opstod nu – jeg havde allerede lavet en dims som kunne konvertere et regneark til noget Betalingsservice forstod, så nu kunne jeg tænke på at give andre klubber samme mulighed.

Så nu er det blevet rimelig nemt som kreditor, at bruge Betalingsservice.

BSBoksen ApS

Selskabet er grundlagt og drevet af Jakob Øjvind Nielsen.

Og det her er så mig.

Kontakt os eller ring på +45 70 26 57 10 eller skriv på info@bsboksen.dk